AVRUPA’ DAKI 16. DIREKT HATTIMIZI TÜRKIYE’NIN ÜÇÜNCÜ İHRACAT ORTAĞI İNGILTERE’YE AÇTIK / 18.9.2014

Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş:  “Avrupa’da 15 ülkede 61 noktaya haftalık düzenli, karşılıklı parsiyel taşımacılık hizmetini maksimum hızda gerçekleştiriyoruz. Avrupa’daki 16. direkt hattımızı Türkiye’nin üçüncü ihracat ortağı olan İngiltere’ye açtık. Londra ve Manchester’daki ana depolardan ülke içi her noktaya teslimat hizmeti sunuyoruz.”

Sertrans Logistics, Türkiye’nin üçüncü ihracat ortağı İngiltere’ye direkt karşılıklı parsiyel taşımacılık hizmeti başlattı. Eylül ayından itibaren hizmete giren bu hatta ekonomik fiyat tarifelerine ve hafta sonu gümrükleme hizmetine ek olarak her Çarşamba ve Cuma karşılıklı çıkış garantisi veriliyor.

Dünyanın 200’e yakın ülkesinde, 1.800’den fazla noktada lojistik hizmet sunan Sertrans Logistics Avrupa kıtasındaki 16’ıncı direkt hattını Türkiye’nin 2013 yılı verilerine göre üçüncü ihracat ortağı olan İngiltere’ye açtı. Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin verilerine göre 2013 yılında Türkiye’nin İngiltere’ye ihracatı yüzde 8 artış göstererek 8 milyar 584 milyon 178 bin dolara yükseldi. Bu rakamlarla İngiltere, 2013 yılının tamamında yaklaşık 152 milyar dolar ihracat yapan Türkiye’nin, Almanya ve Irak’ın ardından en önemli üçüncü partneri oldu.

Sertrans Logistics Eylül ayından itibaren hizmete giren bu hatta ekonomik fiyat tarifelerine ve hafta sonu gümrükleme hizmetine ek olarak her Çarşamba ve Cuma karşılıklı çıkış garantisi veriyor. Sertrans Logistics Ceo’su Nilgün Keleş konuyla ilgili olarak “Avrupa’da 15 ülkede 61 noktaya haftalık düzenli, karşılıklı parsiyel taşımacılık hizmetini maksimum hızda gerçekleştiriyoruz. 16. direkt hattımızı Türkiye’nin üçüncü ihracat ortağı olan İngiltere’ye açtık. Londra ve Manchester’daki ana depolardan ülke içi her noktaya teslimat hizmeti de sunuyoruz.dedi.

Türk firmalarının elektrikli ev aletlerinden çoraba yüzlerce çeşit ürün ihraç ettiği İngiltere ile olan ihracat pastasının en önemli bölümünü 2 milyar 167 milyon 571 bin dolar ile hazır giyim ve konfeksiyon ürünleri, 2 milyar 119 milyon 787 dolar ile taşıt araçları ve yan sanayi ürünleri ve 1 milyar 502 milyon 275 bin dolar ile elektrik-elektronik malzemeler oluşturuyor. Son dönemde gündeme gelen Avrupa Birliği ile vize serbestliği sürecinin 2009’dan bu yana 40% büyüme gösteren Türkiye ve İngiltere arasındaki ekonomik ilişkilere olumlu katkı sağlaması bekleniyor.

İşte Sertrans Logistics’in İngiltere hattında sunduğu önemli ayrıcalıklar:
  • Haftalık, karşılıklı “her Çarşamba ve Cuma” grupaj olarak çıkış garantisi,
  • Tüm parsiyel yüklere ekonomik tarife fiyatları
  • Hafta sonu gümrükleme hizmeti,
  • İngiltere’nin tüm şehir ve noktalarına Londra ve Manchester’daki ana depolardan teslimat
  • “Maliyet ve Transit Süre” avantajı
Sertrans Logistics’in lojistik hatlarında sunduğu avantajlardan yararlanmak için, şirketin web sitesindeki “Smartteam” butonundan ilgili uzmanlara ulaşmak ve ya 0850 288 81 81 no’lu telefonu aramak yeterli oluyor.

Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 25 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağıdır. SerTrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru-hızlı-hatasız-sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileri IS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi ve yurtdışına yayılmış ofisleri ve sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile SerTrans Logistics, müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözüm getiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır. Uluslararası kara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılık hizmetleriyle tüm kıtalarda, 200’ e yakın ülkede, 1.800’den fazla  noktada hizmet veren Sertrans Logistics’in ulusal ve uluslararası pek çok üyelikleri bulunmaktadır.  Sertrans Logistics, Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi “System Alliance Europe” üyesi olan ilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır.

18.09.2014

Files