DÜDÜĞÜ CÜNEYT ÇAKIR ÇALDI, “ DOSTLUK KAZANDI !” 9.10.2014

Ünlü hakem Cüneyt Çakır “‘Sertrans Cup 2014’’ ü yönetti!
Sertrans Logistics,  hizmet verdiği Türkiye’nin önemli şirketleriyle bir araya gelerek “DOSTLUK KAZANSIN” adlı bir futbol etkinliği düzenledi.  Sertrans çalışanları ve müşterilerinden oluşan takımların karşı karşıya geldiği futbol maçının hakemliğini ise Cüneyt Çakır yaptı!

FIFA kokartlı ünlü hakemimiz Cüneyt Çakır’ın düdük çaldığı çok eğlenceli bir halı saha futbol karşılaşmasında bir araya gelen Sertrans Logistics çalışanları ve Türkiye’nin önemli şirketlerinden oluşan iki takım kıyasıya mücadele etti. Fair play ruhu ve dostluğun kazandığı maçta ter döken her iki takım da kupasını Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Keleş’in elinden aldı.  “Sertrans- Dostluk Kazansın” futbol maçı, Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Keleş, Sertrans Logitics CEO’su Nilgün Keleş, şirket yöneticileri ve çalışanlar tarafından ilgiyle izlendi.
Cüneyt Çakır’ın yönetiminde oynadıkları maç sonrası hatıra fotoğrafı çektiren yöneticiler ve Sertrans çalışanları, dakikalar sonra başlayan Türkiye-Çek Cumhuriyeti milli maçını da birlikte izleyerek unutulmayacak bir gece yaşadılar.

Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 24 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağıdır. Sertrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru-hızlı-hatasız-sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileri IS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi ve yurtdışına yayılmış ofisleri ve sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile Sertrans Logistics, müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözüm getiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır. Uluslararası kara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılık hizmetleriyle tüm kıtalarda, 200’ e yakın ülkede, 1.800’den fazla noktada hizmet veren Sertrans Logistics’in ulusal ve uluslararası pek çok üyelikleri bulunmaktadır.  Sertrans Logistics, Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi “System Alliance Europe” üyesi olan ilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır.

09.10.2014

Files