İSPANYA EKONOMI VE TICARET ATAŞESI’NDEN SERTRANS’A TEŞEKKÜR PLAKETI. / 27.11.2014

Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Keleş: “ İspanya’ya karşılıklı direkt seferlerimizin 20. yılında, İspanya Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Ataşesi Sayın Ignacio Enriquez Amilibia’nın Genel Merkezimizi ziyaret ederek, bize teşekkür plaketi takdim etmesinden büyük mutluluk duyduk. İki ülke arasındaki ticari ilişkileri artırmaya yönelik çalışmalarımız ilerleyen günlerde de artarak devam edecek.’’

İspanya Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Ataşesi Ignacio Enriquez Amilibia, İspanya’ya karşılıklı direkt seferlerinin 20. yılını kutlayan Sertrans’a bir ziyaret gerçekleştirerek, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilere ve ticaret hayatına katkılarından dolayı Sertrans’ı kutladı.

İspanya Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Ataşesi Ignacio Enriquez Amilibia, Sertrans Logistics’in İspanya’daki 20. yılını kutlamak üzere 27 Kasım Perşembe günü Sertrans Logistics’in Genel Merkezini ziyaret etti. Sertans’ın İspanya’ya yönelik hizmetlerinin 20. yılı dolayısıyla bir araya gelinen resepsiyonda İspanya Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Ataşesi Ignacio Enriquez Amilibia tarafından Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Keleş’e bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Keleş resepsiyonda, Avrupa pazarındaki en önemli dış ticaret ortaklarından birinin İspanya olduğunu belirterek: “Kurulduğumuz 1989 yılından beri İspanya taşımaları gerçekleştiriyoruz. İspanya’ya 20 yıldır direkt olarak ithalat ve ihracat taşımaları gerçekleştiriyor, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilere ve ticaret hayatına katkıda bulunuyoruz. İspanya dünyanın önemli moda merkezlerinden birisi, bu sebeple taşımalarımızın çoğunu, ağırlıklı olarak tekstil-konfeksiyon ve deri ürünleri oluşturuyor. 20 yıldır direkt sefer yaptığımız İspanya hattındaki uzmanlığımızı resmi verilerle de ortaya koyduk. 2012 ve 2013 yılı boyunca Türkiye’den İspanya’ya giren Türk plakalı her beş araçtan bir tanesinin Sertrans’a ait olması da bunun önemli bir göstergesidir.” dedi.

Hakan Keleş: “Sayın Ataşe Ignacio Enriquez Amilibia’nın İspanya’daki 20. yılımız kapsamında Genel Merkezimizi onurlandırmasından ve bize teşekkür plaketi takdim etmesinden gurur duyduk. İki ülke arasındaki ticari ilişkileri artırmaya yönelik çalışmalarımız ilerleyen günlerde de artarak devam edecek” diye ekledi.

Plaket takdimi sırasında kısa bir konuşma yapan Ataşe Ignacio Enriquez Amilibia: “Sertrans Logistics, sektörün deneyimli ve öncü firmalarından bir tanesidir. Profesyonel ve kaliteli hizmet anlayışı ile hem İspanyol hem de Türk firmalarının uluslararası lojistik ihtiyaçlarını uzun yıllardır başarıyla karşılamakta, bu sayede iki ülke arasındaki ticaret hayatının canlılığına büyük katkı sağlamaktadır. 20 yıldır sürdürdüğünüz bu başarılı çalışmalarınızın devamını diler, sizleri kutlarım” dedi.
Sertrans’ın İspanya’daki 20. yılı dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda Sertrans’ın hizmet verdiği bazı Türk ve İspanyol firmalar da bir araya geldi.

Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 25 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağıdır. Sertrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru-hızlı-hatasız-sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileri IS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi ve yurtdışına yayılmış ofisleri ve sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile Sertrans Logistics, müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözüm getiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır. Uluslararası kara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılık hizmetleriyle tüm kıtalarda, 200’ e yakın ülkede, 1.800’den fazla noktada hizmet veren Sertrans Logistics’in ulusal ve uluslararası pek çok üyelikleri bulunmaktadır.  Sertrans Logistics, Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi “System Alliance Europe” üyesi olan ilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır.

27.11.2014

Files