SERTRANS LOGISTICS “ ULUSAL ŞAMPIYON” SEÇILDI / 05.10.2015

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Avrupa’nın en prestijli ödül programı EBA’nın (European Business Award) ilk sonuçları belli oldu. 33 Avrupa ülkesinden toplam 30 binden fazla şirketin katıldığı ödül programında Sertrans Logistics, Türkiye Ulusal Şampiyonu olarak ilan edildi.
26 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden biri olan Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde (European Business Awards) ‘Ulusal Şampiyon’ seçildi. RSM International sponsorluğunda düzenlenen ve farklı kategorilerde en başarılı kurumların belirlendiği Avrupa İş Dünyası Ödülleri’ne bu yıl 33 Avrupa ülkesinden 30 binden fazla işletme katıldı.

Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş; ‘‘Türk lojistik sektöründe daima ilkleri hayata geçiren, yenilikçi ve inovatif özelliği ile öne çıkan şirketimizin son olarak elde ettiği bu başarısından büyük memnuniyet duyuyoruz. Başta, her zaman iddia ettiğimiz dünya standartlarındaki hizmet kalitemiz, IQ+ Shuttle gibi lojistik sektörüne getirdiğimiz yeni nesil inovatif hizmet modellemelerimiz, sektördeki ilk ve tek Gold Leed Sertifikası’na sahip olmamız, güçlü ve deneyimli ekibimiz ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız gibi farklı özelliklerimizden dolayı elde ettiğimiz bu Ulusal Şampiyonluk, tüm iddialarımızı uluslararası platformlarda tescilleyen önemli bir gösterge olmuştur, bu bakımdan bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Sertrans Logistics olarak sahip olduğumuz bu yetkinliklerle, bu altyapı, vizyon ve kararlılıkla çok daha üstün başarılara, ödüllere yolculuğumuz devam edecek” dedi.

Ulusal Şampiyon unvanına hak kazanan Sertrans Logistics, bir sonraki aşamada tanıtım videosuyla halkın ve jürinin oylayacağı The RSM Entreprenour of The Year Award kategorisinde ‘Ruban d’Honneur’ unvanı için yarışacak.

Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 26 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağıdır. Sertrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru, hızlı, hatasız, sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileri IS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi ve yurtdışına yayılmış ofisleri ve sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile Sertrans Logistics, müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözüm getiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır. 2013 yılı sonunda Avrupa’ya yönelik hayata geçirdiği inovatif ürünü “IQ+ SHUTTLE: Uçak Hızında Karayolu Taşımacılığı” hizmeti ile ithalatçı ve ihracatçı firmalara hız ve maliyet avantajı sunarak, Avrupa pazarında daha da rekabetçi olmalarına destek vermektedir. Avrupa’daki direkt hatlarıyla 16 ülkeye ve 63’ten fazla noktaya direkt parsiyel taşımacılık hizmeti veren Sertrans Logistics, uluslararası kara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılık hizmetleriyle dünyanın 200’ e yakın ülkesine, 1.800’den fazla noktaya hizmet vermektedir. Ulusal ve uluslararası pek çok üyelikleri bulunan Sertrans Logistics, Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi “System Alliance Europe” üyesi olan ilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır.  Sektörde ilklere imza atmaya devam eden Sertrans Logistics’in 50 bin metrekare arazi üzerine kurulu Hadımköy tesisleri ve genel merkezi ise Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen “GOLD LEED” sertifikasına sahip Türk lojistik sektöründeki ilk ve tek tesistir.

05.10.2015

Files